Pretraga

Brainpower - jednostavna
saradnja unutar preduzeća

Moćna i inovativna platforma za saradnju u okviru preduzeća razvijena na Microsoft® Sharepoint® proizvodu

Unapređenje načina rada zaposlenih nikad nije bilo tako... društveno!

Poboljšava vašu internu saradnju, omogućava jedinstvenost prodaje i prodajnog tima, nudi alatke za upravljanje znanjem, povećava produktivnost. Sve to... dok se vaši zaposleni zabavljaju na poslu!

Interni portali: šta nedostaje?

Interni portali obično imaju jednu zajedničku karakteristiku: zaposleni ne vole da ih koriste. Slažemo se da posao ne može uvek da bude zabavan, ali produktivnost direktno zavisi od nivoa angažovanja zaposlenih u čitavom procesu. Zahvaljujući korisničkim uslugama i uređajima poput Facebooka, Gmaila, iPhonea - vaši zaposleni sada znaju da IT ne mora da bude komplikovan za korišćenje. Jasno je da postoji karika koja nedostaje između internih poslovnih procesa i lake interakcije čoveka sa njima.

Oslobađanje snage društvenog

BrainPower se u velikim preduzećima, bavi problemom “karike koja nedostaje”, angažovanjem i ospobljavanjem zaposlenih - umesto da ih tera da ga koriste. Oni mogu međusobno da se povežu i da sakupljaju BrainPower bodove na osnovu kojih mogu da dobiju nagradu i priznanje.

Zajednice i saradnja sada oživljavaju

Uz dugogodišnje iskustvo koje imamo u kreiranju zajednica i oživljavanju saradnje unutar preduzeća, nudimo konsalting i prilagođavanje koje nudi više od pukog brendiranja i izbora funkcija. Uz pažljivo planiranje i izvršenje, vaši zaposleni će dobiti razlog da se povezuju, učestvuju i daju svoj doprinos, uz istovremenu usklađenost njihovih aktivnosti  sa ciljevima i sveukupnom strategijom vaše kompanije.