Pretraga

Vijesti,  6. oktobar 2015

Festival informatičkih dostignuća - Infofest 2015

Saga CG dobitnik priznanja za kontinuiranu značajnu ulogu na regionalnom tržištu.

U organizaciji Ministarstva za informaciono društvo i telekomunikacije Crne Gore i kompanije Biznis Link, u Budvi je u periodu od 27. septembra do 3. oktobra održan tradicionalni XXII Festival informatičkih dostignuća – Infofest 2015. To je najznačajnija regionalna manifestacija iz oblasti informacionih i komunikacionih tehnologija, koja svake godine beleži više od hiljadu pojedinačnih učesnika – predstavnika javnih preduzeća, državnih organa, obrazovanja, finansijskih institucija, sektora energetike, telekomunikacionih operatora i drugih velikih privrednih sistema.

Ove godine Infofest je okupio više od 40 kompanija iz regiona, kao i predstavništva najvećih svetskih IT kompanija, koje su iskoristile priliku da predstave svoje nove proizvode i usluge, kao i da ukažu na smerove u kojima će se IT biznis kretati u narednom periodu. Slogan festivala „Ljudi i ideje“ naglašava da, bez obzira na napredak tehnologije, fokus mora da ostane na ljudima, na njihovom znanju jer je čovek taj koji stoji iza svake tehnologije.

Saga CG je tradicionalni učesnik Infofesta i zajedno sa svojom matičnom kućom, Sagom d.o.o. Beograd učestvovala je na svim dosadašnjim festivalima. Ove godine, Saga CG dobitnik je vrednog priznanja za kontinuiranu značajnu ulogu na regionalnom tržištu.

Back to: Vijesti